Testimonial Heleen Smit, integriteitscoördinator Bureau Integriteit Openbaar Ministerie
Arrondissementsparket Den Haag, afdeling Beleid & Strategie

Ik vind de opleiding vertrouwenspersonen integriteitskwesties een goede opleiding, dat is ook de reden dat ik het onlangs voor de tweede keer in company georganiseerd heb.

Deze opleiding houdt rekening met de organisatie en met de eigen casuïstiek en dat betekent echt maatwerk. De flexibiliteit om het programma aan te passen aan de behoeftes en vragen van de deelnemers, ook als daarmee het programma moet worden om gegooid, wordt door de deelnemers erg gewaardeerd. De vaste onderdelen van het programma geven een goede basis, zoals het onderscheid tussen moreel verkeerd handelen en de verschillende soorten schendingen en de bijzonderheden van de interne meldingsprocedure. Ook geeft de opleiding goed zicht op de verantwoordelijkheden van de VP én  waar deze ophouden. Wat deze opleiding uniek maakt is de aandacht voor morele vraagstukken, zowel van hen zelf als van de medewerker. Het geeft een handvat en daarmee vertrouwen om  het vraagstuk te onderzoeken.

Ik kan deze opleiding aanbevelen omdat het op deskundige wijze maatwerk levert.

Contact

Secretariaat
tel: 088 7000400 (bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur)
mail: secretariaat@gi-nederland.com

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulp en neem contact op met het secretariaat.