(Na)scholing Vertrouwenspersoon Integriteitkwesties

(geaccrediteerd door de LVV!)

 

Een medewerker die een integriteitsschending wil melden of met een moreel vraagstuk worstelt kan terecht bij een vertrouwenspersoon integriteit.

Tijdens de opleiding wordt dan aan deze twee aandachtsgebieden aandacht besteed: Integriteitsschendingen en hoe om te gaan met morele vraagstukken. De opleiding werkt vanuit een duidelijke visie op hoe een integere organisatie is ingericht. Vanuit die visie leert een vertrouwenspersoon Integriteit hoe de medewerkers op een professionele wijze te ondersteunen bij vaak complexe vraagstukken en bij informele en formele trajecten (meldingen). De opleiding besteedt aandacht aan theoretische onderbouwing gericht op de praktijk en toepassen van deze kennis. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van morele kwesties, het bespreken en oefenen van praktische casuïstiek. Daarnaast voert de deelnemer tussen de opleidingsdagen praktische projecten uit.
Praktische informatie:

Duur van de opleiding: 2 losse dagen (4 dagdelen)

Data: 17 maart en 16 april 2020 van 09:30 tot 17.00 uur

Locatie: Millenniumtoren Radarweg 29 1043 NX, AMSTERDAM
Kosten: € 850, – per persoon (Vrijgesteld van BTW)

 

 

Contact?

Heeft u interesse in een opleiding of training van Governance & Integrity of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent opleidingen? Vult u dan hieronder het formulier in en dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op. Voor dringendere vragen of interesse kunt u ook telefonisch terecht bij ons secretariaat op 088 7000 400.

* Naam

* E-mailadres

* Organisatie

* Telefoonnummer

Opleiding

Vraag/opmerking

Neem tekst over
captcha

Contact

Secretariaat
tel: 088 7000400 (bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur)
mail: secretariaat@gi-nederland.com

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulp en neem contact op met het secretariaat.