Harry van den Berg

Trainer

Hij studeerde eerst korte tijd psychologie en was werkzaam in de verpleging, waarna hij koos voor de Sociale Academie in de richting van cultureel werk. Na zijn studie ontwikkelde hij zich tot autonoom kunstenaar en deed hij ruime ervaring op als leidinggevende binnen de gemeente Amsterdam, bij een dienst waar veel aan de hand was op het gebied van integriteit.

In 2003 volgde hij bij BI Amsterdam, Nyenrode Business Universiteit en Governance & Integrity de opleiding tot trainer ‘morele oordeelsvorming’. Als trainer werkt Harry met de deelnemers aan het versterken van vertrouwen en veiligheid binnen de groep. Hierdoor wordt het mogelijk om morele kwesties te bespreken die voor de deelnemers daadwerkelijk spelen. Door dicht bij de dagelijkse praktijk te blijven, wordt integriteit geen abstract maar een levend en concreet begrip.
Naast trainingen in morele oordeelsvorming geeft Harry ook ‘workshops leeroverleg’ aan leidinggevenden.

Harry van den Berg

Contact

Secretariaat
tel: 088 7000400 (bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur)
mail: secretariaat@gi-nederland.com

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulp en neem contact op met het secretariaat.